Saturday, October 4, 2008

Oslo Maraton

Forrige lørdag arrangerte Glitnir, Oslo Maraton i byen. Jeg som hadde inngått et veddemål måte selvfølgelig løpe. På forhånd hadde jeg rukket å løpe ca. 8-10 mil spredt over en 2 mnd periode. Jeg tilstår at jeg ikke var 100 % forberedt. Målet mitt var at jeg skulle komme under 4 timer.

Løpet gikk fra rådhusplassen ut til Sjursøya, en sløyfe i sentrum og en tur via Skøyen. Dette skulle gjøres to ganger. Da jeg passerte halvmaraton virket kroppen bra og tempoet greit. Runde nummer to var hard, men jeg var forberedt mentalt. Jeg ville ikke slippe feltet og greide å holde gruppen til ca. 29-30 km. Beina ville ikke holde den samme frekvensen som tidligere. Fra jogging i godt driv fortsatte jeg med kappgang-jogging. Aldri har Oslo vært så bratt. Akkurat da jeg snudde ved Skøyen var det som hardest. Klokken gikk fort og jeg ble tatt igjen av 50 og 60 åringer som løp lett forbi…!! Så kom feltet som skulle inn på 4 timer og 15 minutter. Jeg beit tennene sammen og løp etter. Jeg følte ikke at kroppen skulle klare å jogge helt inn, men det gikk. Da det var 1 kilometer igjen ble jeg så glad at jeg greide faktisk å sette inn en spurt og kom inn på 4 timer og 11 minutter.

Fornøyd.

Løypen:
http://www.oslomaraton.no/Sider/Loypetrase.htm
Tider: Søk på navnet mitt eller en du kjenner...!
http://results.ultimate.dk/liveappo/front/index.php?eventid=593&template=uss.htm

Etter maraton har jeg begynt å tenke litt på http://www.nxtri.com , etter å ha sett resultatene for fulført Noreman så kan det ligge innenfor rekkevidde. Jeg må bare lære å svømme først.....
Se video http://www.videoer.no/videoer/stemnvideo2_web.mov

No comments: